Notícies

7 Juliol - Presentació del nou DVD de Cucorba a Palma

03/07/2012

Dissabte, dia 7 de juliol, a les 20 h, presentarem al Passeig del Born de Palma, el nostre darrer treball: el DVD-CD Tornem-hi torna-hi!.
Durant una hora llarga cantarem les cançons del DVD: des de "Tot de colorins" fins a "Foc foc foc".
Vos convidam a venir a compartir amb nosaltres la festa i a celebrar l'edició del que és el nostre catorzè disc.

 

TORNEM-HI TORNA-HI! El nou DVD-CD de Cucorba ja està cuit!

14/06/2012

Mira que ha costat, un any rodó, però ja tenim el nou DVD-CD. Amb el títol de Tornem-hi torna-hi inclou un DVD, enregistrat l'estiu de 2010 a les actuacions de Muro, Porreres, Santa Margalida, Lloseta i Bunyola; i un CD recopilatori de les millors cançons de Cucorba.
Si a Cucorba 30 hi incloguérem les cançons populars més conegudes, aquest CD arreplega les millors composicions pròpies, quasi totes elles popularitzades.
El podeu comprar des de ja a Xocolat Centre, al carrer Font i Monteros, de Palma, o fent la comanda al correu electrònic de Cucorba: cucorba@cucorba.cat.
A la discografia d'aquesta web podreu veure el contingunt del disc.
Bon estiu!

 

Una llum per na Paula

14/06/2012

Aquest dissabte, dia 16, a les 12 h, actuarem a la Plaça Mallorca d'Inca, dins els actes que s'han organitzat per recaptar fons per ajudar a la família de na Paula Torres Alcina a fer front a les despeses del tractament de la seva paral·lisis cerebral, a una clínica de Galícia.
Na Paula té 3 anys i va néixer el 2 de desembre de 2008, a Inca. Trobareu tota la informació a Internet.
Vos convidam a venir a l'actuació i a fer la vostra aportació per ajudar a la seva família per tal que na Paula millori de la seva malaltia.

 

Cucorba al Facebook

19/03/2012

Ara ja podeu rebre les notícies de Cucorba -actuacions, projectes...- de forma directa. Sols heu d'entrar al Facebook, cercar-nos i dir-nos que vos agradam. Així de fàcil!

 

Cercam títol per al nou CD-DVD

19/03/2012

Ja falta molt poquet perquè estigui enllestit el que serà el nou CD-DVD de Cucorba. El CD serà una recopilació de les nostres millors cançons -no populars- i el DVD ha estat enregistrat a les actuacions en directe de Muro, Santa Margalida, Lloseta, Porreres i Bunyola, l'estiu de 2011. Idò bé, no tenim títol. Estam espesos i cap dels suggerits ens agrada prou. Així és que sol·licitam el vostre ajut. Enviau-nos propostes de títols a cucorba@cucorba.cat, al mur de Facebook o des de l'apartat Contractació d'aquesta web. Al qui proposi l'escollit li regalarem un lot dels nostres discos -inclòs el nou.
Esperam les vostres propostes!

 

A la venda "Mamballetetes", el darrer CD de Cucorba

31/05/2010

Ha costat suors i treballs -i molta imaginació!- però MAMBALLETETES. Cançonetes per a persones petitetes ja és a les botigues. Aquest dijous farem la roda de premsa als estudis Ona Digital de Bunyola i posteriorment la presentació a Can Alcover, a Palma, en una data que vos anunciarem amb antel·lació a través d'aquestes pàgines.
Si voleu comprar el CD ho podeu fer enviant un correu electrònic a través de l'apartat CONTRACTACIÓ d'aquesta web; a través de la botiga virtual d'Ona Digital; a Xocolat Centre, al carrer Font i Monteros, 18, de Palma; o a la vostra botiga de discs.
Esperam que vos agradi!

 

Diada solidària a Mancor de la Vall

12/05/2010

El diumenge dia 23 de maig tendrà lloc a Mancor de la Vall una diada solidària en benefici d'ASPANOB (Associació de Pares de Nins amb Càncer de les Balears), de DEBRA (Associació Piel de Mariposa) i d'ABDEM (Associació Balear d'Esclerosi Múltiple).
L'actuació de CUCORBA començarà a les 12.00 h a la Plaça de l'Ajuntament.
Vos convidam a assistir-hi i a col·laborar amb un donatiu que podeu ingressar al següent compte corrent solidari de Sa Nostra: 2051.0067.76. 1070004681.

 

MAMBALLETETES ja està llest!

10/05/2010

Tot arriba en aquest món.
MAMBALLETETES. Cançonetes per a persones petites, el darrer disc de CUCORBA ja està enfornat. Volem dir que ja ha partit cap a Barcelona perquè ens el tornin dins una capseta de colorins a punt perquè voltros el pogueu comprar cap allà a finals d'aquest mes.
En primícia, vos presentam la portada i la contraportada del CD que desitjam que siguin del vostre gust i vos anticipin una miqueta el que sentireu quan arribi a les vostres mans.
Ja sabeu que són quinze cançons i quinze pistes més amb els acompanyaments instrumentals que vos permetran cantar sobre les nostres músiques.
Des d'aquí volem donar les gràcies a tots els músics que han participat en el projecte, a Miquel Brunet ànima musical del mateix, a Ferran Sintes que n'ha fet el disseny gràfic, a Miquel Romàntic que ens ha fet les fotografies i als nins i nines de la Coral de Sant Josep Obrer que han cantat els cors.
Quan Ona Digital faci la presentació de l'edició vos ho farem sebre tot d'una.

 

Junts reconstruïm Haití!

10/05/2010

El proper dissabte, 15 de maig, a partir de les 11,00 h i fins a ben entrada la nit, se celebrarà una DIADA SOLIDÀRIA X HAITÍ.
El seu objectiu bàsic és sumar esforços per sensibilitzar i mobilitzar la solidaritat del conjunt de la ciutadania, per tal de propiciar la reconstrucció d'Haití i la millora de les condicions de vida del poble haitià construint escoles, hospitals, habitatges i infraestructures.
Amb aquesta finalitat artistes, empreses privades vinculades al món de l'espectacle, esportistes, mitjans de comunicació, així com altres empreses i associacions s'han volgut sumar de manera altruista a l'organització de la DIADA, amb l'objectiu de recaptar doblers i constituir un fons destinat a projectes que en el proper mes de juny podran presentar les ONGD que treballen a Haití.
CUCORBA actuarà a les 12.00 h. Les activitats infantils del matí són gratuïtes. El preu del concert és simbòlic: 5 euros.
Vos hi esperam a tots!

 

MAMBALLETETES AMB GRUP ORQUESTRAL DE CORDA

07/03/2010

Continua a bon ritme l'enregistrament de MAMBALLETETES.
Per aquest disc hem pensar que la calidesa i la noblesa d'una secció de corda i un piano serien el millor camí per arribar a satisfer als infants i provocar-los un esclat de sensacions.
Aquest classicisme -només aparent- no té perquè resultar seriós. Ben al contrari, la tímbrica orquestral és plena de llum, de colors, de jocs insinuants que complauran i divertiran fills i néts, pares i padrins. I basam la nostra convicció en el fet que melodia, harmonia i text són importants, però no ho són menys la sonoritat i el timbre.
Esperam encertar i que quan dipositem aquest nou disc a les mans dels infants el gaudeixin des de tots el seus caires i en totes les seves expressions.

 

CUCORBA pren un cafè per la llengua

10/12/2008

Dia 9 de desembre passat, a Can Joan de s'Aigo, l'Obra Cultural Balear va presentar públicament la campanya UN CAFÈ PER LA LLENGUA, per promoure la participació popular en matèria de llengua.
Com no podia ser d'altra manera, CUCORBA hi va ser present.
En Biel i en Francesc vos convidam a fer un cafè allà on sigui per parlar de i en la llengua que tant estimam, de les seves malalties i de la seva vitalitat.

 

Discografia | Agenda | Notícies | Lletres | Fans | Animació infantil | Teatre | Premis | Contractació | El llibre